Ben jij een talentvolle, enthousiaste en gedreven tenniss(t)er t/m 17 jaar of padeller/padelster t/m 27 jaar? Wil jij investeren in je zelf en je ontwikkelen tot wedstrijdspeler op hoog competitieniveau? Dan is Groeneveen op zoek naar jou!

Zaterdag 18 februari nodigen wij alle spelers uit de regio, die voldoen aan bovenstaande omschrijving, uit om te komen voorspelen op Groeneveen. Trainers en TC leden zullen kijken of zij ook vinden dat jij tot deze doelgroep behoort. Is dit zo dan kun je gescout worden voor het Groeneveen Talenten Traject. Hiervoor heeft een sponsor geld ter beschikking gesteld en zal een gedeelte van dit traject voor jou bekostigd worden.

Groeneveen is op dit moment de enige vereniging die eredivisie Padel Speelt. De overige teams in de eredivisie zijn commerciele centra. Ook  het 2e team op zondag speelt Hoofdklasse en het 1e team op zaterdag ook. Zie jij je in de toekomst hier tussen staan? Laat je opleiden op Groeneveen.

Heb je interesse? Kom naar Sportpark Groeneveen, Kerkpad 61, 2071 XC Santpoort-Noord, op zaterdag18 februari en laat zien wat je kunt. Wij geven je die dag verdere tekst en uitleg.
Geef s.v.p. aan of je komt zodat wij de dag in goede banen kunnen leiden.

Tennis & Padel – Talenten t/m 12 jaar – 12.00-13.00 uur

Tennis & Padel – Talenten 13 t/m 17 jaar – 13.00-14.00 uur

Padel – Talenten 18 t/m 27 jaar – 14.00-15.00 uur

Met sportieve groet,

Het Talenten Team