Trainers

Hieronder stellen de trainers zich voor.

Bert-Jan Hendriksen

Ik ben altijd een passievolle tennisser en trainer geweest. In 2005 kwam ik in aanraking met padel en in 2006 hebben wij i.s.m. Spanjaarden een padelbaan aan laten leggen op Tenniscentrum de Nieuwe Brug. Ik heb toen mijn padel-pro gehaald in Marbella en heb geprobeerd de sport in Nederland op de kaart te zetten. Dit duurde echter tot 2017/2018. Nu is de sport waanzinnig populair en breng ik graag mijn enthousiasme over op padel-liefhebbers. 
Naast dat ik nu padelleren opleid voor de Padelbond geef ik 2 avonden en 2 ochtenden met veel plezier lessen op Groeneveen en begeleid ik de overige trainers.

Roel van Randtwijk

Na 45 jaar tennis in 2019 gevallen voor padel. In 2020 heb ik de opleiding voor padelleraar gedaan en sinds 2021 geef ik met veel plezier les. Daarnaast draag ik als lid van de TC padel bij aan de ontwikkeling van padel bij onze club ‘Groeneveen’. 


Danique van den Burg

Hier komt info over Danique.

Sebas Hoek

Hier komt info over Sebastiaan.

Casper Bak
“Sinds mijn jeugd tennis ik bij Groeneveen. Toen ik een paar jaar geleden met padel in aanraking kwam was ik meteen verkocht. Hoe leuk is het dan dat ik les kan geven in deze prachtige sport op het park waar ik al zo lang speel! Ik probeer mijn leerlingen met leuke en uitdagende lessen verder te brengen en hoop dat ze net zo veel plezier aan deze sport beleven als ik.”

Daan Koene

Hier komt info over Daan.