Groeneveen – PADEL

Informatie/Inschrijven 2e padelcursus 2024

Deze cursus is bestemd voor leden van Groeneveen Tennis en padel. Bent u nog geen lid dan kunt u zich aanmelden via de website van Groeneveen Tennis & Padel: www.ltcgroeneveen.nl  Waarna u een bondsnummer ontvangt kunt u zich voor de lessen aanmelden.

2e Padelcursus 2024

  • Start in de week van 8 april.
  • Deze cursus bestaat uit 5 padellessen van 50 minuten waarvan er maximaal 1 afgelaste les, i.v.m. slechte weersomstandigheden, worden ingehaald.
  • Deze cursus loopt t/m maart m.u.v.
    • de meivakantie: zaterdag 27 april t/m zondag 12 mei.
    • 2e Pinksterdag: maandag 20 mei
  • U kunt deelnemen aan de cursus op een vasttijdstip op maandag-, donderdag- of vrijdagochtend tussen 9.00 – 12.00 uur, woensdag- of vrijdag middag of op maandag t/m donderdagavond tussen 18.30 en 21.50 uur. Er wordt ingedeeld op volgorde van binnenkomst.
  • NIET-Leden kunnen overdag deelnemen aan de 2e Padelcursus. Hen zal baanhuur bovenop het lesgeld in rekening worden gebracht.

U kunt ten alle tijden overdag losse groepslessen boeken. Klikt u dan een losse groepsles aan. Wij kunnen dan het aantal lessen aanpassen naar de hoeveelheid die u wenst.

Hieronder staat de padelcursus die wij aanbieden. Wilt u meer weten of inschrijven, klik dan opde cursus. Vervolgens leest u de informatie en kunt u eventueel direct inschrijven. Kijk zo nodig bij de FAQ voor meer informatie. Indien u inschrijft voor een van onze curus dan gaat u akkoord met ons lesreglement: KLIK HIER

Activiteiten

Sinds 1 januari 2023 zijn wij actief op Groeneveen Tennis & Padel in Santpoort-Noord. Wij coördineren hier de padellessen en begeleiden de trainers. Werken samen met de technische commissie aan de toekomst van Groeneveen. Een racketclub die de afgelopen jaren explosief is gegroeid. Een vereniging met 7 padelbanen en 10 tennisbanen. Inmiddels meer dan 1200 leden, vele vrijwilligers en de enige vereniging in Nederland met een eredivisie team Padel.

Wij zijn vereerd onderdeel uit te gaan maken van deze mooie vereniging.

 

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag om het antwoord te krijgen.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven ziet u de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wilt u meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel.

Waarom moet ik het lesgeld per incasso betalen?

Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.

Staat het lesgeld vast of kan het nog wijzigen?

Het genoemde lesgeld is gebaseerd op een groep met 4 cursisten en 50 minuten les. Bij meer of minder cursisten wordt het lesgeld naar rato aangepast. Bij minder cursisten kan in sommige gevallen ook de lestijd worden aangepast. Uiteraard gaat dit aanpassen altijd in overleg.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

U geeft op het inschrijfformulier aan op welke dagen en (aanvangs-)tijden u les wilt krijgen. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om die wens in te willigen, maar omdat bijvoorbeeld de meeste volwassenen om 20 uur willen lessen en kinderen om 16 uur, lukt dat helaas niet altijd.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

U geeft op het inschrijfformulier aan met wie u graag samen les wilt krijgen. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om die wens in te willigen. Het is dan echter wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal tijdig in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Moet ik mij afmelden bij verhindering voor een les?

JA! Wij gebruiken de APP van PLANMYSPORT en daar in kan je (onder andere) zien wanneer de lessen zijn en je met één klik afmelden. De trainer krijgt daarvan automatisch bericht.

Adres Groeneveen Tennis & Padel

Kerkpad 61, 2071CX Santpoort-Noord