Groeneveen – PADEL JEUGD

Informatie zomerseizoen 2024
4 maart/m begin november

 • Jeugdleden kunnen vanaf 9 jaar padellessen volgen op Groeneveen.
 • Deze jeugdlessen zijn bestemd voor jeugdleden van Groeneveen Tennis en Padel.
 • Kosten € 217,- voor het gehele seizoen les plus de lidmaatschapskosten (± € 23,- p.p.)
  • Het lesgeld wordt geincasseerd in 3 termijnen door Hendriksen Padel TSO
   • 1e termijn maart 2024
   • 2e termijn juni 2024
   • 3e termijn september 2024
  • De lidmaatschapskosten (€ 23,-) worden geincasseerd door de vereniging Groeneveen Tennis en Padel
 • Iedere week les vanaf 4 maart tot aan de herfstvakantie m.u.v. de schoolvakanties, feestdagen, het zomer Open Toernooi en jeugdevenementen.
 • Indien een les niet gegeven kan worden door onbespeelbare padelbanen, door bijvoorbeeld regen, dan zal er op hetzelfde tijdstip een conditietraining worden gegeven of een binnenprogramma zijn. De les gaat dus altijd door. Tenzij er iets compleets onverwachts plaatsvindt dan krijgt u daar per mail een bericht van.
 • Inschrijven voor de padellessen kan m.b.v. onderstaande link, mits uw kind een bondsnummer heeft toegekend gekregen door de vereniging. Indien uw kind nog geen lid is van Groeneveen kunt u uw kind aanmelden via de website www.ltcgroeneveen.nl
 • Bij inschrijving voor de lessen verbindt u, uw kind aan de lessen voor een heel seizoen en gaat u akkoord met onze lesvoorwaarden.
 • U verbindt uw kind aan de club Groeneveen tot wederopzegging.
 • Kinderen t/m 8 of 9 jaar krijgen op Groeneveen eerst racketles. Dit zal een combinatie zijn tussen tennis en padel. Oog- handcoordinatie en de basisvaardigheden van bewegen en racketsporten zullen hier worden aangereikt. Wil uw kind hieraandeelnemen klik dan HIER voor meer informatie.
 • Wil uw kind vanaf 9 jaar deelnemem aan de tennislessen op Groeneveen klik dan HIER voor meer informatie of om in te schrijven.

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag om het antwoord te krijgen.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven ziet u de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wilt u meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel.

Waarom moet ik het lesgeld per incasso betalen?

Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.

Staat het lesgeld vast of kan het nog wijzigen?

Het genoemde lesgeld is gebaseerd op een groep met 4 cursisten en 50 minuten les. Bij meer of minder cursisten wordt het lesgeld naar rato aangepast. Bij minder cursisten kan in sommige gevallen ook de lestijd worden aangepast. Uiteraard gaat dit aanpassen altijd in overleg.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

U geeft op het inschrijfformulier aan op welke dagen en (aanvangs-)tijden u les wilt krijgen. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om die wens in te willigen, maar omdat bijvoorbeeld de meeste volwassenen om 20 uur willen lessen en kinderen om 16 uur, lukt dat helaas niet altijd.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

U geeft op het inschrijfformulier aan met wie u graag samen les wilt krijgen. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om die wens in te willigen. Het is dan echter wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal tijdig in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Moet ik mij afmelden bij verhindering voor een les?

JA! Wij gebruiken de APP van PLANMYSPORT en daar in kan je (onder andere) zien wanneer de lessen zijn en je met één klik afmelden. De trainer krijgt daarvan automatisch bericht.

Adres Groeneveen Tennis & Padel

Kerkpad 61, 2071CX Santpoort-Noord